Chocolate Arte werkt samen met Happietaria Amsterdam

Van 9 mei tot 4 juni te zien bij happietaria-amsterdam ter ondersteuning van  een project van de organisatie Tear; Musaca is een project dat de allerarmsten in Congo hulp biedt door o.a. een zorgverzekering op te zetten voor deze mensen en tevens aan preventie doet doormiddel van training en voorlichting. Voor meer informatie zie de link hierboven. De schilderijen zijn ook te koop: de helft van het verkoopbedrag zal ten goede komen aan het project. De portretten zijn 50 x 50 cm en kosten 350 euro per stuk. Portretten op aanvraag kunnen ook besteld worden tijdens deze actie, stuur dan een foto via email: lalauraha@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s